Leiderschapscoaching

Wat is leiderschap

Het idee is achterhaald dat je verandering planmatig kunt aanpakken of sturen. Alles is al in beweging. Verandering is de constante. Wij leven in een nieuwe realiteit. Het tijdperk van kennis, innovatie, wijsheid, waarin mensen het verschil maken. Door techniek vóór hen te laten werken. Twijfel is de nieuwe zekerheid. We worstelen met angst voor het onbekende. De taak van een leider is niet die angst wegnemen, maar mensen leren ermee om te gaan. Initiatief en verantwoordelijkheid nemen om een verandering op gang en verankerd te krijgen, waaronder het geven van richting en ruimte, het creëren van duidelijkheid en het helder communiceren van de noodzaak en consequenties van beoogde veranderingen.

Als je als leider alles in twijfel trekt, ontdek je dat de meeste aannames onjuist zijn. Het leidt tot een open houding. Niets voor waar aannemen. Blijven exploreren. Onderzoeken. Vragen stellen. Toegeven wat je niet weet. Manieren vinden het anders te doen. Experimenteren. Loslaten wat uitgewerkt raakt. Goed kijken hoe de stroming is en dan de stroming durven verleggen of er slim op inspelen.

Ontdek wat wij zoal kunnen betekenen op het gebied van Leiderschap.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

persoonlijk leiderschap
leiderschapsontwikkeling
executive coaching
leiderschapsboost
workshopmenu
kosten leiderschapscoaching

Persoonlijk leiderschap

Een omgeving die verandert, vraagt om nóg meer specifieke vaardigheden dan een stabiele omgeving. Wil je verandering leren zien en gebruiken als mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen? Wanneer je in staat bent niet af te wachten, maar zelf regie en verantwoordelijkheid te nemen, vergroot je je eigen invloed en impact. Je bereikt zelf meer resultaat en voldoening en vergroot je bijdrage aan jouw organisatie. Binnenstebuiten helpt leidinggevenden en medewerkers hier graag bij.

leiderschap
9,3 gemiddelde waardering van de klanten van onze businesscoaches
8,8 gemiddelde waardering Binnenstebuiten coachtrajecten
1.891 mensen getraind dit jaar | 90% scoort 'zeer goed - uitstekend'

Leiderschapsontwikkeling

Organisaties kunnen niet stil blijven staan. Continu zijn zij aan het veranderen. Verbeteren en leren is cruciaal. Dat vraagt om goed leiderschap. Wij ontwikkelen leiderschapsvaardigheden en new working skills die in de toekomst onmisbaar zijn.

 

Executive coaching

Jij draagt eindverantwoordelijkheid voor een bedrijf of organisatieonderdeel. Dit doe je met plezier en met succes. Toch merk je dat je zo nu en dan behoefte hebt om te sparren met een ontwikkelpartner. Een partner die jou scherp houdt, prikkelende vragen stelt en geen blad voor de mond neemt. Iemand die achter jou staat en je een steun in de rug geeft. Zodat jij als leider jouw bedrijf de toekomst in leidt, zonder jezelf voorbij te lopen.

 

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag?