alttitle

Ontdek Villa Binnenstebuiten

Werken in feestopstelling

In onze Villa en ver daarbuiten helpen wij mensen lef en vertrouwen te vinden hun potentieel naar buiten te brengen. Mensen beschikken over ongekende talenten, die zij in de organisaties waar zij werken in prestaties kunnen omzetten. Werken in feestopstelling betekent dat je er als organisatie voor kiest ruimte te geven aan de passie, kwaliteiten en drijfveren van de mensen die voor je werken. Vanuit het besef dat zij dan het meest waardevol kunnen zijn voor je bedrijf. Het levert energie, creatie- en daadkracht op als mensen vooral doen waar zij goed in zijn en plezier in hebben. Wij laten directies ervaren wat in hun organisatie ontstaat, zodra zij meer vertrouwen op hun mensen. Ruimte bieden, verantwoordelijkheid geven, eigen regie bevorderen en investeren in het lerend vermogen, leidt tot duurzaam resultaat. Dat proces mogen faciliteren en veroorzaken is onze feestopstelling.

Ontmoetingsplek voor ondernemend Rotterdam

Hoe groot jouw bedrijf ook is, ondernemen doe je vooral in je eentje. Jij draagt risico, neemt besluiten, bepaalt de richting en bent op jezelf aangewezen. Villa Binnenstebuiten is de plek waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Spiegelen. Reflecteren. Sparren. Stilstaan bij de dilemma’s waar zij in hun drukke, ondernemende bestaan niet aan toe komen. Op z’n Rotterdams, recht voor z’n raap, lullen én poetsen. Een plek voor en door ondernemers. Ont-moeten, ont-wikkelen, groeien. Kom langs, we zien je graag.

Het ontstaan van de rode koffer

De rode koffer is ontstaan om een vleugje Villa Binnenstebuiten met ons mee op pad te kunnen nemen. Zodat de fysieke omgeving waarin wij coachen of trainen het mentale groeiproces ondersteunt. Soms zijn dat zaaltjes en kamers in bedrijven of hotels waar je qua energie op leegloopt.

Wij maken er met de items in onze rode koffer in een oogwenk een uitnodigende, persoonlijke en inspirerende leeromgeving van. Een fijne plek en goed eten draagt namelijk direct bij aan de effectiviteit van een traject. Mensen ontplooien zich beter, stellen zich gemakkelijker open en zijn creatiever als de omgeving ‘klopt’.

Alles is mensenwerk. Het creëren van een veilige sfeer en aandacht voor de menselijke maat doet ertoe. Oog voor het kleine, het detail. Het prikkelen van zintuigen opent luiken, die anders gesloten zouden blijven. Vandaar dat we inspirerende boeken, kaarten en soms zelfs bloemen meesjouwen.

Waar ligt de Villa Binnenstebuiten in Rotterdam?

Kralingseweg 122, 3062 CG Rotterdam, op het terrein van de Rotterdamsche Manege. Op loopafstand van het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. Bekijk de route naar Villa Binnenstebuiten.

Ken je de Binnenstebuiten Boost al?

Ken je de Binnenstebuiten Boost al?