Loopbaancoaching

Met loopbaancoaching ga je vooruit

Er moet iets veranderen. Je houdt van je werk en hebt er plezier in. Om goed uit de verf  te komen op je werk en je verder te ontwikkelen, wil je meer zicht krijgen op jouw talenten en competenties. Je bent je huidige baan ontgroeid en bent toe aan een volgende loopbaanstap. Maar welke stap en waarheen? Je mist een heldere toekomstvisie. Daar kun je wel wat support en een frisse blik bij gebruiken. Je hebt het niet meer naar je zin en kijkt uit naar een andere baan. Je wilt je netwerk inschakelen om je kansen te vergroten en wilt leren hoe je dat slim aanpakt. Er zit veel meer in jou dan er uit komt. Na jaren hetzelfde werk bij dezelfde werkgever mag het roer om.  Je droomt van een carrièreswitch, maar durft er nog geen werk van te maken. Wat jouw insteek ook is, loopbaancoaching helpt jou in beweging te komen en loopbaandromen waar te maken.

Lees meer op

wat is loopbaancoaching
wat doet een loopbaancoach
loopbaancoaching Rotterdam
Ikigai online loopbaanprogramma
loopbaanboost
workshopmenu
kosten loopbaancoaching

Coaching geeft jouw carrière richting

Het bedrijf waar jij werkt is hard aan het groeien. Er worden andere eisen aan jou gesteld. Het maakt je onzeker. Kun je die groeistap wel maken? Kun je de verwachtingen waarmaken? Past die nieuwe rol wel bij je? Je wilt ontdekken wat je aan kunt en aan jouw ontwikkeling werken. Jouw baan staat door een reorganisatie op de tocht.

Wat jouw vraag ook is, dit is het moment om voor jezelf te kiezen en in actie te komen. De trigger om jouw eigen loopbaanpad uit te stippelen. Slim dat jij loopbaancoaching overweegt. Wij helpen jou graag in beweging te komen en samen jouw loopbaankoers te bepalen.

8,8 gemiddelde waardering Binnenstebuiten coachtrajecten
9,1 gemiddelde waardering 10 coachweken | 79 deelnemers
1.891 mensen getraind dit jaar | 90% scoort 'zeer goed - uitstekend'

De loopbaancoach voor jou

Het duwtje in de rug. Of de trigger nu uit jezelf komt of vanuit jouw werkgever, bij onze professionele loopbaancoaches ben jij aan het goede adres. Een persoonlijke coach begeleidt jou om antwoord te vinden op jouw loopbaanvragen. In individuele sessies ondersteunen we jou zodanig dat jij helder krijgt wat jouw loopbaanwensen en –mogelijkheden zijn. Daarnaast dagen we jou uit de eerste concrete stappen en acties te zetten op jouw loopbaanpad. De loopbaancoaching bestaat uit gesprekken, oefeningen, testen en opdrachten. Je werkt aan jouw persoonlijke loopbaanprofiel en maakt een analyse van jouw netwerk, dat jij gericht gaat inzetten om jouw loopbaanstappen concreet te gaan maken. Het zakelijke netwerk van Binnenstebuiten groei & ontwikkeling staat daarbij ook tot jouw beschikking.

 

loopbaancoaching

Loopbaan Boost

De Binnenstebuiten Boost is een verrassend en beproefd halfjaar programma. Het bestaat uit een intake, coachgesprekken en een coachweek op een inspirerende locatie. Speciaal ontwikkeld voor mensen die hun persoonlijke wendbaarheid willen vergroten. Het intensieve coachtraject versterkt jouw persoonlijk leiderschap. Dat draagt bij aan bewuste (loopbaan) keuzes en stappen. Je staat steviger in je schoenen en anticipeert sneller op veranderingen in jouw werk en privéleven.

Binnenstebuiten Boost

Ikigai online loopbaanprogramma

  • zit er meer in jou dan er nu uitkomt in jouw werkomgeving?
  • zoek je een andere baan, maar heb je nog geen idee wat bij jou past?
  • dreig je vast te lopen in je loopbaan?
  • sta je open voor een frisse kijk op jezelf en jouw werkende toekomst?

Dan is dit afwisselende individuele loopbaanprogramma echt iets voor jou! Een combi tussen zelf aan de slag met online opdrachten, telefonische coachmomenten, een professionele coach en een meet up met de andere deelnemers.

Ikigai online Loopbaanprogramma

 

 

ikigai loopbaan
Gratis een coachopdracht uitproberen?

Gratis een coachopdracht uitproberen?