alttitle

WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT

Wat we doen

Ons doel? Duurzame groei, van binnen en van buiten. Op een frisse, eigenwijze, ongeremde manier. We verbinden binnenwereld met buitenwereld. Helpen bruggen bouwen. Van mens naar mens, van mens naar organisatie, van droom en plan naar realisatie. Wij werken doelgericht aan de ontwikkeling van directie, individu en team. Altijd in co-creatie met onze opdrachtgevers. We richten ons op het vrijmaken van potentieel. Onze trajecten bieden rust, ruimte en reflectie. Ze openen en versnellen processen in en tussen mensen. Zij komen tot de kern en tot concrete keuzes en stappen. Wij vergroten uw change agility. U maakt uw organisatie future fit. Door leerervaringen die uitdagen en verder brengen. We combineren coaching, training en teamevents. Stevig in lijn met bedrijfsdoelen en ambities. Met focus op resultaat. Gericht op 4 met elkaar samenhangende ontwikkelgebieden, die als katalysator werken in deze tijd.

Tot je 70e energie uit je werk

Onze uitdaging is de term ‘boventallig’ de wereld uit helpen. Door voortdurende aandacht voor  wendbaarheid van individu én bedrijf. Een leven lang leren. Stel, mensen nemen regie voor hun werkende toekomst en investeren continu in hun ontwikkeling. Om bij te blijven, mee te bewegen, tijdig te vertrekken. Stel, bedrijven creëren een klimaat waarin zij mensen serieus nemen en vroegtijdig betrekken bij ingrijpende organisatieveranderingen. Zodat medewerkers uit zichzelf hun koers herijken. Samen maken we het mogelijk. Wij hebben er volop ervaring mee opgedaan. Met resultaat.

Lees meer over wendbaarheid
 • de verrassing zit van binnen
 • oplossingsgericht denken en doen
 • expeditie Binnenstebuiten 

Samen verschil maken

Geniale oplossingen komen voort uit wisselwerking met andersdenkenden. Daar waar het lukt je in het gemeenschappelijke doel én elkaars zienswijze te verplaatsen. Mits ieder ideeën, kritiek en expertise ongeremd uit. Het leerrendement van trainingen stijgt, zodra deelnemers anderen het geleerde vertellen. Collega’s die verantwoordelijkheid nemen fouten te bespreken en samen zoeken naar de beste aanpak, verhogen het verandervermogen in je bedrijf. Net als hun zelf-oplossend vermogen. Laat dit nu precies zijn wat ons de afgelopen decennia is afgeleerd…

Lees meer over samenwerken
 • ik en mijn ikken
 • teameffectiviteit
 • leading change

Inspelen op veranderende vragen in de markt

Werk verandert, verplaatst, verdwijnt. De klantbehoefte ontwikkelt voortdurend. Door robotisering storten markten ineen en openen zich nieuwe. Als ondernemer heb je strategisch, operationeel en tactisch antwoord te geven op veranderingen. Mèt in plaats van vóór jouw mensen. Het helpt erover te sparren. Het helpt ook intern proeftuinen te creëren, waarin je innovatieve technieken samen leert toepassen om tot slimme ideeën en nieuwe oplossingen te komen. Voortdurend investeren in ondernemerschap, maakt dat jij je concurrenten voor blijft.

Lees meer over ondernemerschap
 • business boosts
 • de ideeënfabriek
 • customer intimacy

Welkom in de nieuwe realiteit

Het idee is achterhaald dat je verandering planmatig kunt aanpakken of sturen. Alles is al in beweging. Verandering is de constante. We leven in een nieuwe realiteit. Het tijdperk van kennis, innovatie, wijsheid. Waarin mensen het verschil maken. Door techniek vóór hen te laten werken. Twijfel is de nieuwe zekerheid. We worstelen met angst voor het onbekende. De taak van een leider is niet die angst wegnemen, maar mensen leren ermee om te gaan. Dienend leiderschap is de sleutel.

Lees meer over leiderschap
 • executive coaching
 • nieuwe leiders
 • creating synergy
Lees over klantenverhalen

Lees over klantenverhalen