Werken bij

Financieel administratief medewerker M / V / X 24 – 28 uur

Heb jij altijd al willen werken als financieel administratief medewerker voor een organisatie waarin je jezelf kunt ontwikkelen? En zoek jij een afwisselende, zelfstandige functie met vrijheid en bovenal een fijne werksfeer in een klein team waarin je jezelf kunt zijn? Dan is deze baan geschikt voor jou!

Wij geloven dat anders kijken leidt tot anders denken en anders doen. We waarderen iedere werknemer en sollicitant als uniek individu. Talent als basis, diversiteit als kracht. Je bent van harte welkom om te solliciteren.

Zo ziet jouw werkdag eruit

De eerste dag ligt er een aardigheidje voor je klaar. Want we zijn blij dat je bij ons begint. Eenmaal ingewerkt ben jij vaak als eerste op kantoor. Je zet de koffie alvast aan, vult de waterkoker en checkt de vaatwasser. Je checkt je mail en de planning van de dag, van jezelf en van je collega’s. Jij weet hierdoor precies wie waar is gedurende de dag. Je collega’s druppelen vrolijk binnen, een mooi moment om te horen hoe het met iedereen is. Je hebt veel contact met de 5 collega’s van het binnenteam en de kernteamers. Daarnaast is jouw taak om de agenda van één van de partners te beheren en de financiële administratie te onderhouden. Jij helpt ze met vragen over materiaal, offertes, ruimtes etc. Er is een directe, warme manier waarop we omgaan met klanten, leveranciers en elkaar. Dit merk je aan de toon die we kiezen aan de telefoon en in emails bijvoorbeeld. Rond 12:30 zet jij een gezonde lunch klaar. Na de lunch bekijken we nog even het plan voor dit jaar. Wat is gelukt? Waar kunnen we om lachen en wat hebben we geleerd? Zo brengen we als team de focus aan voor de rest van de week.

Wie is Binnenstebuiten

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling is ontwikkelpartner voor mens en bedrijf in een veranderend tijdperk. We zijn een klein team, met een gezellige, informele, open en directe sfeer. We houden van een grapje en zijn gemotiveerd lekker hard te werken. We houden van onze klanten, zijn resultaatgericht en doen niets dan duurzame impact veroorzaken. Benieuwd naar onze visie en de gezichten achter Binnenstebuiten? Neem dan hier een kijkje.

Dit zoeken wij in jou

 • Jij hebt een planmatige en gestructureerde manier om de agenda te beheren. Als er een teamdag is zorg jij voor de uitnodiging, locatie en materialen.
 • Met onze klanten weet jij prettig om te gaan. Je snapt hun belang en weet met daar met aandacht naar te handelen. Denk bij klanten aan de directeur van een bedrijf of manager van een gemeente. En natuurlijk aan coachees.
 • Jij zorgt dat de financiële administratie op orde is. Wanneer jij een factuur of transactie afhandelt, doe jij dat nauwkeurig. Jij checkt alle gegevens en als zaken niet kloppen, onderneem je actie.
 • Door jouw gastvrijheid voelt iedereen zich thuis in het bedrijf. Jij zorgt voor een fijne, georganiseerde werk- en klantomgeving. Dit doe je door bijvoorbeeld de wekelijkse boodschappen te halen, zodat we gezamenlijk kunnen lunchen. En zo nu en dan regel jij een borrel of etentje.
 • Jij neemt actie zonder dat anderen jou vertellen wat er nodig is. Als er iets op is, neem jij initiatief om bijvoorbeeld het kantoorartikel te bestellen. Je zorgt voor een net kantoor en ziet wanneer de entree of het terras onderhoud nodig heeft. Je schakelt met andere mensen die voor het pand zorgen: onze klusjesman, de office manager van de manage, de cateraar en ons schoonmaakteam.

Wat bieden wij jou

 • Een plek bij het leukste bureau van Rotterdam en omstreken, op een unieke plek aan de rand van het Kralingse Bos, namelijk de Villa.
 • Fijne, enthousiaste en professionele collega’s die elkaar steunen, lol hebben, van elkaar leren en waar de klant altijd op 1 staat.
 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaringsniveau.
 • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris (uitgaande van 40 uur).
 • Een baan waarin jij jezelf kan ontwikkelen door opleidingen en cursussen te volgen (beter in je vak en ‘in je vel’).
 • Een leuke baan voor 24 – 28 uur per week tijdens kantoortijden. Jouw uren spreiden wij het liefst over 4 werkdagen. Je bent in elk geval 3 dagen/dagdelen aanwezig op ons kantoor in Rotterdam.
 • Veel vrijheid in je werktijden en werkplek, resultaat en output telt voor ons.
 • Gebruik van laptop en telefoon.

Hoe te reageren

Wil jij solliciteren? Mooi! We kijken ernaar uit jouw cv en motivatie voor 15 oktober 2023 te ontvangen.
Heb je vragen? Stel deze aan Natalie Nengerman op 06-24872109 of natalie@binnenstebuiten-go.nl.

  Solliciteer