Ondernemerscoaching

Effectieve support leidt tot meer rendement

De route naar succesvol ondernemen is niet makkelijk is en veel van jezelf vraagt hoeven we jou niet te vertellen. Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Terwijl met de groei van jouw bedrijf ook jouw behoefte groeit aan goede support en een kritische gesprekspartner. Je mist een luisterend oor. Hebt behoefte aan scherpe opbouwende feedback van een critical friend. Je wilt sparren met iemand die zich in jouw bedrijf en in jou als ondernemer verdiept. Een professional met ervaring, die jou helpt er dag in dag uit voor te gaan. Het is een uitdaging te innoveren, incasseren en volharden en onderweg jouw passie, energie en lol niet kwijt te raken. Je zoekt iemand die jou bemoedigt ideeën en plannen om te zetten in concrete resultaten. Iemand die jou aan het denken zet en inspireert. Een haalbaarheidsanalyse uitvoert. Zodat jij vrijuit jouw dilemma’s en zorgen uit, voldoende klanten genereert en mogelijkheden blijft zien en benutten.

Meer weten?

je eigen bedrijf starten
coach voor ondernemers
kosten ondernemerscoaching

Wij begeleiden jou bij al jouw ondernemersplannen

Van baan naar zelfstandig ondernemerschap. Wij werken intensief samen met de businesscoaches van Baazz. Zij hebben een brede expertise en jarenlange ervaring. Wij hebben samen veel ondernemersdromen helpen realiseren. Het maakt niet uit of je nu komt vanuit geen werk, een bestaande baan, gedwongen ontslag of faillissement. Wij zijn betrokken, gemotiveerd en altijd bereid een stap extra te zetten om jou te helpen je werkgeluk te realiseren. De ondernemerscoaches helpen jou in het bepalen van een (nieuw) toekomstperspectief én in het bereiken van jouw doelstellingen.

Ondernemerscoaching
9,3 gemiddelde waardering van de klanten van onze businesscoaches
8,8 gemiddelde waardering Binnenstebuiten coachtrajecten
1.891 mensen getraind dit jaar | 90% scoort 'zeer goed - uitstekend'

Partner vanaf de start

Droom je er van jouw eigen bedrijf te starten? Twijfel je tussen onderneming of loopbaan? Wij geven inzichten, zodat je ontdekt wat het beste bij jou past. Binnen ons traject kan dit kosteloos.  Wij matchen jou aan een andere specialist, zodat jij uiteindelijk jouw werkgeluk vindt! Wij helpen je graag verder.

Je vindt in ons een partner bij het (her-)starten van jouw onderneming. Jij wordt stap voor stap begeleid in het hele traject. Van het eerste idee, tot het toetsen van de haalbaarheid, het aanvragen van de financiering, het opzetten van een commercieel plan en uiteindelijk de daadwerkelijke start van jouw succesvolle onderneming.

BaazZ is jouw ondernemingscoach!

Spar nu met een ondernemingscoach en stel je vragen aan Pedro van Helden, 06-34593059.

 

Of ontvang alvast je gratis whitepaper: op reis door het ondernemen.

Wij realiseren ondernemersdromen

Wij realiseren ondernemersdromen