Executive coaching

Vergroot jouw impact

Leidinggeven aan eigenzinnige professionals, ga er maar aan staan! De basisprincipes zijn jou wel duidelijk. Hoe bied je kaders, terwijl je tegelijkertijd ruimte wil geven? Als manager of leidinggevende van je organisatie, ben je voor velen de beslisser, maar ook de inspirator en degene die meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Bij wie kun jij terecht om even stil te staan bij de huidige situatie en stappen te overwegen voor de toekomst? Hoe hou jij jezelf scherp? Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?

Executive coaching heeft als doel jou als topmanager, ondernemer of bestuurder te helpen bij jouw unieke invulling van je leiderschapsrol en van de koers van jouw organisatie. Dit doen wij door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen en ervaringen te delen.

persoonlijk leiderschap
leiderschapsontwikkeling
leiderschapsboost
workshopmenu
kosten leiderschapscoaching

Wat is executive coaching?

Bij executive coaching staat centraal hoe je, op een manier die jou past, plannen verwezenlijkt binnen de dynamiek van de organisatie maar ook daarbuiten.

Uiteraard is er aandacht voor  bedrijfsvoering en businessontwikkeling. Voor de wijze waarop je jouw organisatie naar de toekomst brengt en wendbaar maakt. Hoe genereer je meer impact?

De executive coach van Binnenstebuiten is een professionele sparringpartner die jou ondersteunt je energie te focussen op de juiste doelen. Door je gedachten te ordenen en vanuit verschillende perspectieven te leren handelen, zul je tot verrassende ideeën komen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ervaar je toenemende druk om te presteren? Behoefte aan een klankbord? Wil je sparren om inspiratie op te doen? Neem dan contact met ons op! Eén van de succesfactoren bij executive coaching is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en onderzoeken graag wie het beste bij jou vraag past.

Meer weten over executive coaching?

Meer weten over executive coaching?