Leiderschapsontwikkeling

Dringend moed en leiderschap gezocht

Zet jij graag de lijnen uit? Heb je een aansturende rol? Ben je net gestart als leidinggevende?

Leiderschapsontwikkeling is voor elke professional met een leidinggevende functie en voor mensen met leiderschapsambitie die hun leiderschapspotentieel willen vergroten. Leiderschapsontwikkeling helpt je om je drijfveren en kwaliteiten te ontdekken en gedisciplineerd doelen te stellen, om vervolgens geïnspireerd en vasthoudend naar die doelen toe te werken.

Meer weten?

persoonlijk leiderschap
executive coaching
leiderschapsboost
workshopmenu
kosten leiderschapscoaching

Praktische tools en inspiratie 

Onze coaches helpen grenzen te verleggen, belemmerende patronen te doorbreken, van perspectief te veranderen en het vizier te richten op mogelijkheden. Ze hebben hun rode koffer vol tools, inspirerende boeken en handige methodieken. Ze pakken er alleen uit wat bij jou en jouw behoefte past. Altijd maatwerk dus. Ze beheersen diverse leiderschapsmodellen- en stijlen, waaronder wendbaar leiderschap Snowden, Caluwe en de ladder van Tiggelaar. We werken met de methodes van Stephen Covey, mindiets, oa. Carol Dweck en 5Gmodel en met The Work van Byron Katie. Na elk gesprek ontvang je reflectie opdrachten, oefenmateriaal en inspirerende filmtips. Ben je een lezer, dan heeft jouw coach ook boekentips voor je die aansluiten bij jou en je coachvraag.

Leiderschapsontwikkeling: wat ga je leren?

  • ontdekken van persoonlijke kwaliteiten en die beter inzetten
  • inzicht in mogelijke persoonlijke belemmeringen en die doorbreken
  • ontdekken van passie en drijfveren
  • omgaan met werkdruk en prestatieafspraken

Reflecteren en vooruit

Wil je er echt een succes van maken en gaan uitblinken, dan hoor je te beschikken over een helder zelfbeeld en dat leer je niet door het aanleren van snelle ‘trucjes’. Het verkrijgen van een helder zelfbeeld creëer je door echt naar jezelf te durven kijken.

Wat is loopbaancoaching?

Verrassende workshops

Wij hebben ervaren dat het mensen helpt als het loopbaantraject niet alleen uit coach- en reflectiemomenten bestaat, maar als zij daarnaast ook verrassende concrete ervaringen opdoen. We hebben een menukaart samengesteld met een scala aan workshops, net zo uiteenlopend als de kleurrijke professionals uit ons team. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘Netwerken doe je zo’ workshop volgen bij Maartje of een moodbord maken van je droombaan met Katja. Ook kun je een test doen bij Henriette om jouw persoonlijkheidsvoorkeuren te ontdekken. Daan helpt je op een creatieve manier te ontdekken of het bij jou past om voor jezelf te beginnen. Met theaterregisseur en actrice Amber kun je aan de slag met ‘pitch, hoe presenteer ik mezelf’. Jouw coach helpt jou kiezen welke workshops het beste bij jouw loopbaanvraag passen. Dit wordt gedurende het traject vanzelf duidelijk.

Resultaten leiderschapsontwikkeling

  • je weet wat belangrijk voor je is en maakt bewustere keuzes
  • je kunt op het juiste moment verantwoordelijkheid nemen en geven
  • je kent je kwaliteiten en weet deze effectief in te zetten
  • je hebt inzicht in patronen en je kunt deze doorbreken
  • je staat steviger in je kracht in uitdagende situaties
  • je ervaart meer energie, plezier en persoonlijk leiderschap
coaching leiderschap
Starten met jouw traject?

Starten met jouw traject?