Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Je kunt veel, maar je kunt niet alles. Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? Het betekent dat jij de regie neemt over jouw werk, je carrière, je persoonlijke ontwikkeling en je leven, door gebruik te maken van jouw kwaliteiten en talenten om je doelen te realiseren. Je werkt namelijk op je best en bent het meest in balans als je jouw rol op een persoonlijke manier invult en daarbij jouw talenten en valkuilen kan benutten. Maar hoe ontwikkel je dit?

Benieuwd naar verdere informatie?

leiderschapsontwikkeling
executive coaching
leiderschapsboost
workshopmenu
kosten leiderschapscoaching

Jezelf leiden

Persoonlijk leiderschap zegt het eigenlijk al. Het houdt in dat je jezelf gaat leiden. Stel jezelf de vraag waar jij geïnspireerd door raakt? Waar krijg je energie van? Weet je waar jij van ‘aan’ gaat? Wat jij écht wilt, van binnenuit? Antwoorden op deze vragen geven je richting. Durf de verantwoordelijkheid te nemen om daar naar te handelen. Ontdek hoe je vanuit jouw waarden, kwaliteiten en energiegevers het meeste toe kunt voegen.

Persoonlijk leiderschap: wat ga je leren?

  • ontdekken van persoonlijke kwaliteiten en die beter inzetten
  • inzicht in mogelijke persoonlijke belemmeringen en die doorbreken
  • ontdekken van passie en drijfveren
  • omgaan met werkdruk en prestatieafspraken
Persoonlijk leiderschap

Aan de slag met persoonlijk leiderschap

De eerste stap naar persoonlijk leiderschap is zelfkennis. Weten waar je goed in bent en weten wat je minder sterke kanten zijn. Ontdek wat jij belangrijk vindt in het leven én in je werk. Heb jij je interne drijfveren voor ogen, dan kun je een stap verder gaan. Wat wil je bereiken? Wat heb je daarvoor nodig? Wil je een eerste stap zetten naar persoonlijk leiderschap, om verantwoordelijkheid te nemen en zelf aan het roer te gaan staan?

Haal het beste uit jezelf! Krijg inzicht in je kwaliteiten en valkuilen! Binnenstebuiten kan je hierin persoonlijk begeleiden en ondersteunen.

Persoonlijk leiderschap

Resultaten persoonlijk leiderschap

  • je weet wat belangrijk voor je is en maakt bewustere keuzes
  • je kunt op het juiste moment verantwoordelijkheid nemen en geven
  • je kent je kwaliteiten en weet deze effectief in te zetten
  • je hebt inzicht in patronen en je kunt deze doorbreken
  • je staat steviger in je kracht in uitdagende situaties
  • je ervaart meer energie, plezier en persoonlijk leiderschap

Verrassende workshops

Wij hebben ervaren dat het mensen helpt als het loopbaantraject niet alleen uit coach- en reflectiemomenten bestaat, maar als zij daarnaast ook verrassende concrete ervaringen opdoen. We hebben een menukaart samengesteld met een scala aan workshops, net zo uiteenlopend als de kleurrijke professionals uit ons team. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘Netwerken doe je zo’ workshop volgen bij Maartje of een moodbord maken van je droombaan met Katja. Ook kun je een test doen bij Henriette om jouw persoonlijkheidsvoorkeuren te ontdekken. Daan helpt je op een creatieve manier te ontdekken of het bij jou past om voor jezelf te beginnen. Met theaterregisseur en actrice Amber kun je aan de slag met ‘pitch, hoe presenteer ik mezelf’. Jouw coach helpt jou kiezen welke workshops het beste bij jouw loopbaanvraag passen. Dit wordt gedurende het traject vanzelf duidelijk.

Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar de kosten?