Coach voor ondernemers

Een investering die rendement oplevert

Problemen dag in dag uit het hoofd bieden is een hele uitdaging. Het starten van jouw eigen onderneming is een hele stap, die veel van je vraagt. Dat leven en ondernemen niet altijd gemakkelijk is hoeven we jou niet te vertellen. Dat ondervinden we zelf als ondernemers ook dagelijks en onze klanten – voornamelijk directeur-eigenaren in het middenbedrijf – net zo. Des te meer een reden om goed voor jezelf en je ondernemersdroom te zorgen en je te omringen met vakkundige mensen die jou uitdagen, bemoedigen en van concrete adviezen voorzien.

Bij Binnenstebuiten hebben we twee soorten coaches met een specialisme op het gebied van ondernemers. Enerzijds de sparring- en ontwikkelpartners die jou helpen in jouw persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling als ondernemer. Zij kijken naar het potentieel van jouw bedrijf en naar jouw ondernemerskwaliteiten. Anderzijds de ondernemerscoaches van Baazz die jou helpen bij het (door-)starten van jouw eigen onderneming. Van het eerste idee tot het succesvol aan je binden van klanten.

je eigen bedrijf starten
kosten ondernemerscoaching

Jouw persoonlijke ontwikkelpartner

Sparringpartners Deirdre, Marco, Daan, Ruud en Miranda hebben affiniteit met ondernemerschap. Ze zijn zelf ervaren ondernemers en zitten regelmatig aan tafel met oprichters en directieleden van klein- en middenbedrijf. Zij zijn goed in staat jou op jouw ondernemerskwaliteiten te spiegelen en te bemoedigen. Zij challengen jou met veel plezier op jouw ideeën en plannen. Ook helpen ze jou met een frisse blik naar jouw bedrijf en het potentieel van jouw mensen te kijken. Hoe bereik je meer rendement, zonder zelf nog harder te werken en meer uren te maken? Zo sparren zij bijvoorbeeld met jou over het binden en boeien van je medewerkers, het vergroten van het leervermogen van je bedrijf, het uitbouwen van je klantenportefeuille, het verstevigen van je klantgerichtheid en het dealen met jouw eigen onzekerheden, twijfels en dilemma’s.

Coach voor ondernemers

Support van jouw ondernemerscoach

Ben je een startende ondernemer? Wil jij je ondernemersdroom serieus onderzoeken en realiseren? Dan kun je aan de slag met de ondernemerscoaches van Baazz. Zij zijn er in gespecialiseerd mensen te helpen bij het starten van hun bedrijf. Ervaren businesscoaches dus. Of jij nu vanuit een baan, een failissement of een reorganisatie komt. We toetsen je plannen, verstevigen jouw aanpak en helpen je concreet van droom naar realisatie te komen. Denk aan marketing, een netwerkanalyse en support om van de zolderkamer af te komen en daadwerkelijk aan de slag te gaan met klanten en opdrachten.

Een investering doen voor rendement?

Een investering doen voor rendement?