je eigen bedrijf starten

Weer fluitend naar je werk

Overweeg jij jouw eigen bedrijf te starten? Heb je behoefte aan support en advies? Heb je hulp nodig om je ideeën concreet te maken? Ontdek met ons hoe haalbaar jouw plan is en hoe jij daadwerkelijk aan klanten komt. Bij de businesscoaches van Baazz ben je in goede handen. Wij werken met veel plezier met hen samen. Deze ervaren ondernemerscoaches helpen jou ontdekken of het ondernemerschap bij jou past. Zij onderzoeken samen met jou of het haalbaar is een goed inkomen te verdienen met jouw bedrijfsidee. Zowel bedrijfsmatig, financieel als marketingtechnisch, zodat een duidelijk beeld ontstaat. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

coach voor ondernemers
kosten ondernemerscoaching

Opbouw ondernemerscoachtraject

Het starten van jouw eigen bedrijf begint bij ons met een vrijblijvend adviesgesprek.

Is er een klik met een van onze coaches, dan stellen zij samen met jou een stevig en doordacht bedrijfs- en financieel plan op. Ze hebben een unieke marketingmethodiek, waarmee zij klanten gegarandeerd aan omzet helpen. Ze kijken niet naar uren, maar gaan door tot het punt waarop jij als ondernemer succesvol bent. Verder bestaat de eerste fase uit een haalbaarheidsscan en het aanvragen van de eventuele financiering. Het doel van deze fase is een zo goed mogelijke start maken met jouw eigen bedrijf. Dit houdt in dat jij helder krijgt hoe jij concreet aan betaalde opdrachten en klanten komt en zeker weet dat jij met jouw bedrijfsidee voldoende inkomen gaat verwerven.

De kosten bedragen € 2.000 ex btw voor de eerste fase van het traject.

Eigen onderneming starten

Kosten ondernemerstraject  

  • vrijblijvend adviesgesprek – kosteloos
  • fase 1   € 2.000
  • fase 2   € 1.000

Totaal € 3.000 ex btw

Onderneming starten

De volgende stap

De tweede fase richting jouw eigen bedrijf bestaat uit maatwerkcoaching en support bij het uitvoeren en realiseren van jouw plannen en het betrekken van jouw netwerk daarbij. De eerste en tweede fase samen nemen meestal zo’n 6 tot 12 maanden in beslag. De businesscoaching stopt overigens niet na 12 maanden. Onze support leveren we net zo lang tot jij jouw ondernemersdoelen hebt gerealiseerd en 100% tevreden bent. Wij doen het voor niets minder dan dat.

De kosten bedragen € 1.000 ex btw voor de tweede fase.

Maak van je idee een succesvolle onderneming

Maak van je idee een succesvolle onderneming