Kosten ondernemerscoaching

Investeren in je succes

Ben je ervaren ondernemer en heb je behoefte aan een professionele ontwikkelpartner die jou helpt in jouw groei en ontwikkeling als ondernemer? Gun jezelf een coach en ga een serie spargesprekken aan, om het succes van jouw onderneming te bestendigen en uit te bouwen. Tijdens de vrijblijvende intake wordt in overleg met jou bekeken welke aanpak het beste bij jou en jouw werksituatie past. Een indicatie van een traject en de bijbehorende kosten vind je hieronder.

Sta je op het punt een bedrijf te starten of te herstarten? Ga dan een intakegesprek aan met een ervaren businesscoach. Hieronder lees je wat zo’n traject kost en uit welke onderdelen het bestaat. Wil je advies welke coach en welk traject het beste bij jou past? Neem contact op met onze matchmakers Natalie Nengerman en Tanja Mol. Zij denken met jou mee, helpen jou kiezen en plannen meteen het gratis adviesgesprek voor jou in.

je eigen bedrijf starten
coach voor ondernemers

Kosten ondernemerscoachtraject

Het begint met een vrijblijvend adviesgesprek. Is er een klik, dan bestaat de 1e fase uit een haalbaarheidsscan, support bij bedrijfsplan en commercieel plan en het aanvragen van de financiering. Doel van deze fase is dat jij helder krijgt hoe jij concreet aan betaalde opdrachten en klanten komt.

De tweede fase bestaat uit maatwerkcoaching en support bij het uitvoeren en realiseren van je plannen en het betrekken van jouw netwerk daarbij. De eerste en tweede fase samen nemen meestal zo’n 6 tot 12 maanden in beslag. De businesscoaching stopt overigens niet na 12 maanden. Onze support leveren we net zo lang tot jij jouw ondernemersdoelen hebt gerealiseerd.

Kosten starterstraject

  • vrijblijvend adviesgesprek – kosteloos
  • fase 1 € 2.000 ex btw
  • fase 2  € 1.000 ex btw

Totaal € 3.000 ex btw

Kosten spargesprekken met ontwikkelpartner

Het begint met een gratis, vrijblijvende kennismaking. Is er een wederzijdse klik en is ontwikkeldoel en focus aangescherpt, dan volgt hieruit een serie spargesprekken. Gedurende een overeengekomen periode, bijvoorbeeld een jaar, staat jouw coach en ontwikkelpartner voor jou klaar. Hij of zij verdiept zich in jouw situatie, bedrijf, context en persoonlijke thema’s.  Hij of zij verbindt zich aan de ontwikkeling die jij als ondernemer wilt doormaken.

Je regelt zo jouw eigen professioneel treiteraart, die het beste uit jou en jouw bedrijf haalt. Bedoeling is dat jij je vrij en uitgenodigd voelt om concrete dilemma’s en uitdagingen te bespreken en een verdiepingsslag te maken, wanneer je daar maar behoefte aan hebt. Een combinatie dus van face to face gesprekken, telefonisch contact en uitwisseling via mail om jouw ontwikkeling een boost te geven.

Indicatie kosten halfjaartraject

  • intakegesprek – kosteloos
  • 6 spargesprekken
  • tussentijds sparren via telefoon, mail en app
  • eindevaluatie

Investering € 2.145 ex btw

Op zoek naar de ondernemerscoach voor jou?

Op zoek naar de ondernemerscoach voor jou?