Blijven ontwikkelen en groeien doe je samen met Binnenstebuiten

Mijn naam is Dewi Lennards en ik ben loop momenteel stage bij Binnenstebuiten. Ik zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding Toegepaste psychologie. Als TP stagiaire kijk ik vooral mee met de coaches. Ik observeer tijdens coachgesprekken of kijk mee bij teamsessies. Ik mag mee op bezoek bij klanten en ik denk mee tijdens co-creaties. Ik heb mijn kennis gedeeld over bedrijfsmodellen en heb een workshop gegeven over talenten ontdekken en verbinden. Nu ben ik bezig met leren coachen.
 
Bij Binnenstebuiten leer ik om verantwoordelijkheid te nemen over mijn leer proces. Ik leer mijn eigen competenties te ontdekken en te gebruiken. Ik ben vrij in het plannen van mijn opdrachten en krijg ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Ik krijg regelmatig feedback en krijg veel kansen om mee te kijken of denken bij verschillende opdrachten. 
 
Wat ik voel bij Binnenstebuiten is warmte, kracht, eerlijkheid, vrijheid en verantwoordelijkheid. Ik merk aan mijzelf dat ik zelfverzekerder word en stappen maak. Ik ervaar een veilige leer ruimte om kennis op te doen en vaardigheden te leren.
Dewi Lennards